Składniki

  • Chleb żytni

    90g


  • Czosnek

    1g


  • Fasola konserwowa biała

    85g


  • Majeranek suszony

    2g


  • Ogórek zielony

    65g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    435


  • Węglowodany (g):

    65.39


  • Białko (g):

    14.56


  • Tłuszcz (g):

    13.43

Kanapka z pastą fasolowo-czosnkową i ogórkiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wrzuć fasolę, czosnek, majeranek, oliwę, sól i pieprz. Całość zblenduj na jednolitą masę.
  2. Chleb posmaruj pastą a na wierzch poukładaj plasterki ogórka.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapka z pastą fasolowo-czosnkową i ogórkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu