Składniki

  • Banan

    150g


  • Jogurt sojowy

    150g


  • Pestki dyni

    15g


  • Płatki jaglane

    60g


  • Rodzynki

    15g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    607


  • Węglowodany (g):

    120.33


  • Białko (g):

    17.36


  • Tłuszcz (g):

    8

Jaglanka z bananem, pestkami dyni i jogurtem sojowym

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Płatki zalej odrobiną wrzątku i odstaw na koło 5 minut.
  2. Dodaj jogurt oraz banana pokrojonego w plasterki. Całość wymieszaj.
  3. Jaglankę posyp pestkami dyni i rodzynkami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jaglanka z bananem, pestkami dyni i jogurtem sojowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu