Składniki

  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Maliny

    100g


  • Mleko migdałowe

    250g


  • Płatki jaglane

    60g


  • Płatki migdałowe

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    434


  • Węglowodany (g):

    58.42


  • Białko (g):

    14.4


  • Tłuszcz (g):

    15.51

Jaglanka na mleku migdałowym z musem malinowym i płatkami migdałowymi

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wsyp płatki jaglane.
  2. Mleko migdałowe wlej do rondelka i zagotuj. Następnie wlej do płatków i poczekaj, aż napęcznieją.
  3. Maliny wrzuć do miseczki. Dodaj erytrol. Zblenduj lub rozgnieć widelcem. Rozłóż na jaglance.
  4. Całość posyp płatkami migdałowymi.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jaglanka na mleku migdałowym z musem malinowym i płatkami migdałowymi
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu