Składniki

  • Banan

    100g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Mleko migdałowe

    300g


  • Morele suszone

    25g


  • Orzechy laskowe

    20g


  • Płatki jaglane

    60g


  • Rodzynki

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    601


  • Węglowodany (g):

    103.77


  • Białko (g):

    13.98


  • Tłuszcz (g):

    17.39

Jaglanka na mleku migdałowym z bakaliami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wsyp płatki jaglane.
  2. Mleko migdałowe wlej do rondelka dodaj erytrol i zagotuj. Następnie wlej do płatków i poczekaj, aż napęcznieją.
  3. Dodaj pokrojonego banana, owoce suszone oraz orzechy laskowe.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jaglanka na mleku migdałowym z bakaliami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu