Składniki

  • Banan

    100g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Jabłko

    150g


  • Masło orzechowe

    20g


  • Mleczko kokosowe 19% tłuszczu

    100g


  • Płatki jaglane

    60g


  • Woda

    200g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    691


  • Węglowodany (g):

    91.87


  • Białko (g):

    15.09


  • Tłuszcz (g):

    31.43

Jaglanka na mleku kokosowym z musem jabłkowym i masłem orzechowym

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wrzuć płatki jaglane.
  2. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, wodę i erytrol. Zagotuj.
  3. Płatki jaglane zalej podgrzanym mlekiem i odczekaj chwilę aż napęcznieją.
  4. W międzyczasie jabłko obierz zetrzyj na tarce na drobnych oczkach lub zblenduj na jednolitą masę.
  5. Jabłko rozłóż na jaglance. Na wierzch dodaj masło orzechowe.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jaglanka na mleku kokosowym z musem jabłkowym i masłem orzechowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu