Składniki

  • Banan

    100g


  • Daktyle

    30g


  • Erytrol/Erytrytol

    10g


  • Mleko migdałowe

    250g


  • Orzechy laskowe

    20g


  • Płatki gryczane

    60g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    545


  • Węglowodany (g):

    94.56


  • Białko (g):

    11.82


  • Tłuszcz (g):

    16.02

Gryczanka na mleku migdałowym z daktylami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Do miseczki wsyp płatki gryczane.
  2. Mleko migdałowe wlej do rondelka, dodaj erytrol i zagotuj. Następnie wlej do płatków i poczekaj, aż napęcznieją.
  3. Dodaj pokrojonego banana, owoce suszone oraz orzechy laskowe.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Gryczanka na mleku migdałowym z daktylami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu