Składniki

  • Cukinia

    120g


  • Kasza jęczmienna pęczak

    60g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Oregano suszone

    1g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Pomidory z puszki

    150g


  • Ryba dorsz atlantycki - surowa

    200g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    576


  • Węglowodany (g):

    57.26


  • Białko (g):

    45.07


  • Tłuszcz (g):

    18.45

Dorsz z cukinią w sosie pomidorowym z kaszą pęczak

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Rybę dopraw, smaż w garnku po 3 minuty z każdej strony.
  2. Dodaj pokrojoną w kostkę cukinię, pomidory z puszki i duś do miękkości.
  3. Całość dopraw.
  4. Kaszę ugotuj zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu i dodaj do sosu.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Dorsz z cukinią w sosie pomidorowym z kaszą pęczak
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu