Składniki

  • Erytrol/Erytrytol

    5g


  • Laska wanilii - Ekstrakt waniliowy

    5g


  • Mango

    60g


  • Mleczko kokosowe 19% tłuszczu

    115g


  • Żelatyna

    2g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    264


  • Węglowodany (g):

    12.2


  • Białko (g):

    2.36


  • Tłuszcz (g):

    22.08

Deser a la Panna Cotta

120 min

Sposób przygotowania:

  1. Do naczynia wlej mleko kokosowe. Dodaj słodzik oraz ekstrakt waniliowy. Całość podgrzej ale nie gotuj. Do mieszania użyj trzepaczki. Żelatyna łatwiej się rozpuści.
  2. Mleko przelej do foremki i wstaw do lodówki na około 2 godzin.
  3. Mango obierz i zblenduj na jednolitą masę. Gotowym musem polej deser.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Deser a la Panna Cotta
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu