Składniki

  • Bagietka

    100g


  • Keczup

    20g


  • Pieczarki

    100g


  • Ser mozzarella - ser żółty

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    469


  • Węglowodany (g):

    60.14


  • Białko (g):

    22.98


  • Tłuszcz (g):

    15.73

Zapiekanki z pieczarkami i serem

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Pieczarki oraz ser zetrzyj na tartce.

  2. Pieczarki podsmaż na patelni z odrobiną przypraw. Puszczą sok, więc nie trzeba dodawać tłuszczu.

  3. Bułki przekrój na pół. Nałóż pieczarki i ser.

  4. Zapiecz w piekarniku do momentu roztopienia sera.
  5. Polej odrobiną keczupu.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Zapiekanki z pieczarkami i serem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu