Składniki

  • Chleb żytni

    90g


  • Cytryna

    8g


  • Koperek świeży

    8g


  • Mleko sojowe

    20g


  • Ogórek kwaszony

    70g


  • Orzechy włoskie

    15g


  • Papryka słodka czerwona

    40g


  • Tofu wędzone

    120g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    502


  • Węglowodany (g):

    52.66


  • Białko (g):

    27.3


  • Tłuszcz (g):

    22.19

Wędzone tofu z czerwoną papryką, kiszonym ogórkiem i orzechami włoskimi

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Tofu zblenduj z mlekiem i sokiem z cytryny.
  2. Paprykę, ogórka i koperek pokrój na drobno.
  3. Tofu wymieszaj z papryką, ogórkiem i koperkiem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
  4. Twarożek posyp orzechami włoskimi.
  5. Serek podawaj z chlebem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Wędzone tofu z czerwoną papryką, kiszonym ogórkiem i orzechami włoskimi
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu