Składniki

  • Banan

    40g


  • Masło orzechowe

    40g


  • Mleko krowie 2%

    250g


  • Wafle ryżowe

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    512


  • Węglowodany (g):

    54.21


  • Białko (g):

    20.77


  • Tłuszcz (g):

    25.9

Wafle ryżowe z masłem orzechowym i bananem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Wafle ryżowe posmaruj masłem orzechowym.
  2. Na wierzch poukładaj plasterki banana.
  3. Popij szklanką mleka.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Wafle ryżowe z masłem orzechowym i bananem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu