Składniki

  • Bułka tarta

    5g


  • Masło

    20g


  • Szparagi

    300g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    223


  • Węglowodany (g):

    15.25


  • Białko (g):

    7.44


  • Tłuszcz (g):

    16.85

Szparagi z masłem i bułką tartą

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Szparagi umyj, obetnij twarde końcówki i ugotuj w osolonej wodzie do miękkości.

  2. Masło rozpuść na patelni. Dodaj bułkę tartą i wymieszaj.

  3. Masło z bułką dodaj do odcedzonych szparagów.

  4. Całość wyłóż na talerz lub półmisek.

Szparagi można podawać jako dodatek do obiadu.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Szparagi z masłem i bułką tartą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu