Składniki

  • Jogurt naturalny 3%

    100g


  • Kapusta pekińska

    100g


  • Kukurydza konserwowa

    50g


  • Marchewka

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    143


  • Węglowodany (g):

    21.18


  • Białko (g):

    6.19


  • Tłuszcz (g):

    4.07

Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i kukurydzy

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Kapustę pekińską pokrój w drobne piórka.
  2. Dodaj pokrojoną marchewkę, kukurydzę, przyprawy i jogurt.
  3. Całość wymieszaj.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i kukurydzy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu