Składniki

  • Chleb żytni

    90g


  • Masło

    15g


  • Rzodkiewka

    50g


  • Serek wiejski twarogowy ziarnisty

    200g


  • Szczypiorek

    7g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    547


  • Węglowodany (g):

    52.24


  • Białko (g):

    30.59


  • Tłuszcz (g):

    23.84

Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Wszystkie warzywa, umyj pokrój i dodaj do serka.
  2. Chleb posmaruj masłem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu