Składniki

  • Granat

    40g


  • Jogurt naturalny 3%

    30g


  • Orzechy nerkowca

    20g


  • Rzodkiewka

    70g


  • Sałata lodowa

    50g


  • Sałata masłowa

    50g


  • Ser ricotta

    125g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    374


  • Węglowodany (g):

    28.98


  • Białko (g):

    16.38


  • Tłuszcz (g):

    23.19

Sałatka z rzodkiewką, granatem i ricottą

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Sałaty umyj, rozerwij na mniejsze kawałki i wrzuć do miseczki.

  2. Granata obierz, rzodkiewkę umyj i pokrój na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki wrzuć do miseczki z sałatami i wymieszaj.
  3. Na wierzch porozrzucaj ser i orzechy nerkowca.
  4. Całość polej jogurtem wymieszanym z dowolnymi przyprawami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z rzodkiewką, granatem i ricottą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu