Składniki

  • Bazylia świeża

    1g


  • Chleb żytni

    100g


  • Cytryna

    5g


  • Fasola konserwowa czerwona

    50g


  • Jogurt sojowy

    45g


  • Kukurydza konserwowa

    80g


  • Ogórek zielony

    100g


  • Oregano suszone

    1g


  • Szpinak

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    444


  • Węglowodany (g):

    82.61


  • Białko (g):

    16.34


  • Tłuszcz (g):

    5.54

Sałatka z kukurydzą, czerwoną fasolą, ogórkiem, szpinakiem i sosem jogurtowo-ziołowym

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Wszystkie warzywa wymieszaj ze sobą w miseczce.
  2. W drugiej miseczce zmieszaj ze sobą jogurt sojowy, sok z cytryny, bazylię, oregano, sól i pieprz.
  3. Całość polej przygotowanym sosem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z kukurydzą, czerwoną fasolą, ogórkiem, szpinakiem i sosem jogurtowo-ziołowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu