Składniki

  • Kiełbasa

    200g


  • Kukurydza konserwowa

    40g


  • Ogórek kwaszony

    50g


  • Pomidor czerwony

    120g


  • Roszponka warzywna

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    671


  • Węglowodany (g):

    17.64


  • Białko (g):

    26.8


  • Tłuszcz (g):

    53.98

Sałatka z kiełbasą i warzywami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Roszpunkę umyj i wrzuć do miseczki. Można użyć sałaty.
  2. Dodaj pokrojoną w plasterki kiełbasę.
  3. Pomidora i ogórka pokrój w kostkę.
  4. Kukurydze odsącz z puszki.
  5. Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw do smaku.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Sałatka z kiełbasą i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu