Składniki

  • Fasola szparagowa żółta

    120g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Papryka słodka czerwona

    100g


  • Pieczarki

    100g


  • Pierś z kurczaka bez skóry

    150g


  • Ziemniaki

    120g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    526


  • Węglowodany (g):

    38.83


  • Białko (g):

    50.78


  • Tłuszcz (g):

    21.25

Pierś z kurczaka z warzywami

45 min

Sposób przygotowania:

  1. Mięso przypraw i podsmaż na patelni z odrobiną oliwy.
  2. Wszystkie warzywa pokrój na małe kawałki i włóż do rękawa do pieczenia.
  3. Dodaj przyprawy oraz pozostałą ilość oliwy. Całość potrząśnij aby wszystkie warzywa były przyprawione.
  4. Na koniec wrzuć pierś z kurczaka.
  5. Potrawę piecz w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 45 minut z włączonym termoobiegiem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pierś z kurczaka z warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu