Składniki

  • Ogórek kwaszony

    60g


  • Podudzie (pałeczki) z kurczaka ze skórą

    300g


  • Pomidor czerwony

    100g


  • Ryż brązowy długoziarnisty

    100g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    875


  • Węglowodany (g):

    81.83


  • Białko (g):

    62.86


  • Tłuszcz (g):

    31.12

Pieczone podudzia (pałeczki) z ryżem i ogórkiem kiszonym

60 min

Sposób przygotowania:

  1. Do gotującej się wody wrzuć ryż i gotuj co najmniej 50 -60 minut.
  2. W międzyczasie zagrzej piekarnik do 180 stopni i włóż doprawione pałeczki z kurczaka i piecz do momentu, aż ryż się ugotuje. Pałeczki możesz piec w rękawie lub na blasze.
  3. Pomidora oraz ogórka pokrój na plasterki i połóż na talerz.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pieczone podudzia (pałeczki) z ryżem i ogórkiem kiszonym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu