Składniki

  • Boczek wędzony

    100g


  • Jajko kurze

    168g


  • Ogórek zielony

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Papryka słodka czerwona

    50g


  • Ser gouda

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    677


  • Węglowodany (g):

    10.3


  • Białko (g):

    46.23


  • Tłuszcz (g):

    51.72

Omlet na słono z serem i boczkiem

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka roztrzep ze startym serem.
  2. Roztrzepane jajka dopraw do smaku i usmaż na patelni na odrobinie oliwy.
  3. Na tej samej patelni podsmaż boczek do zarumienia.
  4. Ogórka i paprykę umyj i potnij w kostkę lub plasterki.
  5. Gotowego omleta, boczek i warzywa rozłóż na talerz.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Omlet na słono z serem i boczkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu