Składniki

  • Mango

    150g


  • Szpinak

    50g


  • Woda

    100g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    102


  • Węglowodany (g):

    24.29


  • Białko (g):

    2.66


  • Tłuszcz (g):

    0.77

Koktajl szpinakowo - mangowy

10 min

Sposób przygotowania:

  1. Szpinak umyj. Mango obierz, pokrój na mniejsze kawałki.
  2. Wszystkie składniki wrzuć do blendera.
  3. Dodaj wody.
  4. Całość zblenduj na jednolitą masę.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl szpinakowo - mangowy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu