Składniki

  • Banan

    100g


  • Jarmuż

    15g


  • Kiwi

    70g


  • Szpinak

    15g


  • Woda

    150g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    140


  • Węglowodany (g):

    34.31


  • Białko (g):

    2.76


  • Tłuszcz (g):

    0.98

Koktajl szpinakowo - jarmużowy

10 min

Sposób przygotowania:

  1. Jarmuż oraz szpinak umyj i wrzuć do blendera.

  2. Dodaj obrane kiwi, banana oraz wodę.

  3. Całość zblenduj na jednolitą masę.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl szpinakowo - jarmużowy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu