Składniki

  • Jogurt naturalny 3%

    200g


  • Orzechy nerkowca

    15g


  • Pomidor czerwony

    270g


  • Seler naciowy

    60g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    262


  • Węglowodany (g):

    26.13


  • Białko (g):

    12.46


  • Tłuszcz (g):

    13.72

Koktajl pomidorowo - selerowy

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Pomidora oraz seler naciowy umyj, pokrój i wrzuć do blendera.
  2. Dodaj jogurt oraz orzechy nerkowca.
  3. Całość zblenduj.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl pomidorowo - selerowy
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu