Składniki

  • Chleb żytni

    60g


  • Jajko kurze

    112g


  • Masło

    8g


  • Ogórek zielony

    60g


  • Papryka słodka czerwona

    60g


  • Pomidor czerwony

    60g


  • Rzodkiewka

    60g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    418


  • Węglowodany (g):

    39.96


  • Białko (g):

    21.16


  • Tłuszcz (g):

    19.55

Jajko na miękko z warzywami

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka ugotuj na miękko.
  2. Wszystkie warzywa umyj i pokrój na małe kawałki.
  3. Podawaj z kromką chleba żytniego posmarowanego masłem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jajko na miękko z warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu