Składniki

  • Cebula

    150g


  • Jajko kurze

    112g


  • Ogórek zielony

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Parówki

    150g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    669


  • Węglowodany (g):

    22.35


  • Białko (g):

    32.12


  • Tłuszcz (g):

    50.01

Jajka sadzone na podsmażonej cebulce z parówkami

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Cebulę pokrój w plasterki i podsmaż na oliwie.
  2. Parówki pokrój w pasterki i dodaj do cebulki. Smaż przez chwilę.
  3. Zmniejsz ogień i wbij jajka. Usmaż na sadzone.
  4. Ogórka umyj i pokrój i porozkładaj na talerzu.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jajka sadzone na podsmażonej cebulce z parówkami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu