Składniki

  • Boczek wędzony

    30g


  • Chleb żytni

    30g


  • Jajko kurze

    168g


  • Masło

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    442


  • Węglowodany (g):

    16.3


  • Białko (g):

    29.39


  • Tłuszcz (g):

    28.52

Jajecznica z boczkiem

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Boczek pokrój w kostkę i podsmaż na maśle.
  2. Dodaj jajka i usmaż.
  3. Podawaj z kromką chleba żytniego.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jajecznica z boczkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu