Składniki

  • Boczek wędzony

    50g


  • Frankfurterki

    50g


  • Jajko kurze

    112g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Pomidorki koktajlowe

    100g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    496


  • Węglowodany (g):

    3.95


  • Białko (g):

    30.97


  • Tłuszcz (g):

    39.99

Jajecznica po brytyjsku

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Boczek oraz kiełbaski podsmaż na odrobinie oliwy.
  2. Jajka rozstrzęp, dopraw do smaku i usmaż na tej samej patelni.
  3. Pomidorki umyj i osusz.
  4. Wszystkie składniki poukładaj na talerz.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jajecznica po brytyjsku
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu