Składniki

  • Kapusta pekińska

    150g


  • Keczup

    20g


  • Kukurydza konserwowa

    50g


  • Majonez

    30g


  • Ogórek konserwowy

    70g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Papryka słodka czerwona

    100g


  • Pierś z kurczaka bez skóry

    250g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    775


  • Węglowodany (g):

    26.61


  • Białko (g):

    74.67


  • Tłuszcz (g):

    42.64

Gyros drobiowy z sałatką

45 min

Sposób przygotowania:

  1. Mięso umyj, pokrój, dopraw do smaku. Następnie usmaż na oliwie.
  2. Do miseczki wrzucamy pokrojoną kapustę pekińską, ogórka konserwowanego, paprykę, kukurydzę oraz majonez. Doprawiamy do smaku i mieszamy.
  3. Wszystko przekładamy na talerz. Mięso podawaj z keczupem.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Gyros drobiowy z sałatką
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu