Składniki

  • Bułka tarta

    5g


  • Fasola szparagowa żółta

    350g


  • Masło

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    272


  • Węglowodany (g):

    28.57


  • Białko (g):

    7.21


  • Tłuszcz (g):

    16.91

Fasolka szparagowa z bułką tartą i masłem

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Fasolkę umyj, obierz i ugotuj w osolonej wodzie do miękkości.

  2. Masło rozpuść na patelni. Dodaj bułkę tartą i wymieszaj.

  3. Masło z bułką dodaj do odcedzonej fasolki.

  4. Całość wyłóż na talerz lub półmisek.

Można ją podawać jako dodatek do obiadu.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Fasolka szparagowa z bułką tartą i masłem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu