90 min
Sposób przygotowania:
Kaki pokrój na mniejsze kawałki. Czereśnie wydryluj, a winogrona oderwij od szypułek.
Masło rozpuść w rondelku i ostudź.
W wysokim naczyniu rozbij jajka. Dodaj cukier i ubij na puszystą masę. Dodaj chłodne masło. Całość wymieszaj.
Do ubitej masy stopniowo dodawaj wymieszaną mąkę pszenną, kokosową oraz proszek do pieczenia.
Do gotowej masy dodaj część owoców.
Gotowe ciasto przełóż do foremki. Na wierz poukładaj pozostałe owoce.
Ciasto piecz w temperaturze 180 stopni przez około 60 minut.
Ciasto posyp cukrem pudrem.
Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto
Zarejestruj sięJuż teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.