Składniki

  • Banan

    120g


  • Maliny

    100g


  • Miód

    10g


  • Orzechy pekan

    10g


  • Płatki jaglane

    50g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    442


  • Węglowodany (g):

    83.97


  • Białko (g):

    9.46


  • Tłuszcz (g):

    9.79

Budyń z płatków jaglanych z musem malinowym

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Płatki zalej gorącą wodą i poczekaj aż rozmiękną.
  2. Dodaj do nich pokrojonego banana oraz miód. Całość zblenduj.
  3. W osobnej miseczce zblenduj maliny i polej nim budyń.
  4. Całość posyp orzechami pekan.

Zamiast orzechów pekan możesz użyć orzechów włoskich.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Budyń z płatków jaglanych z musem malinowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu