Składniki

  • Awokado

    60g


  • Banan

    70g


  • Siemię lniane

    5g


  • Szpinak

    25g


  • Woda

    200g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    191


  • Węglowodany (g):

    23.46


  • Białko (g):

    3.59


  • Tłuszcz (g):

    11.23

Koktajl ze szpinakiem, awokado i siemieniem lnianym

10 min

Sposób przygotowania:

  1. Awokado i banana obierz i pokrój w na niewielkie części.

  2. Szpinak umyj pod wodą.

  3. Wszystkie składniki wrzuć do blendera. Dodaj nasiona lnu oraz wodę.

  4. Całość zblenduj na gładką postać.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Koktajl ze szpinakiem, awokado i siemieniem lnianym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu