Składniki

  • Borówka amerykańska

    100g


  • Erytrol/Erytrytol

    15g


  • Jajko kurze

    56g


  • Masło orzechowe

    20g


  • Mleko migdałowe

    30g


  • Mąka jaglana

    70g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Proszek do pieczenia

    1g


  • Ser twarogowy półtłusty

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    606


  • Węglowodany (g):

    73.6


  • Białko (g):

    25.03


  • Tłuszcz (g):

    25.11

Placki twarogowo - jaglane z borówkami

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i erytrytolem, dodaj twaróg, mleko, jajko i mieszaj, aż wszystkie składniki utworzą gładką masę.
  2. Posmaruj patelnię olejem, smaż placuszki po 3 minut z każdej strony.
  3. Podawaj z masłem orzechowym i borówkami.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Placki twarogowo - jaglane z borówkami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu