Składniki

  • Awokado

    100g


  • Jajko kurze

    55g


  • Rzodkiewka

    20g


  • Wafle ryżowe

    40g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    397


  • Węglowodany (g):

    42.21


  • Białko (g):

    12.32


  • Tłuszcz (g):

    21.03

Pasta z awokado i jajkiem

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajko ugotuj na twardo.
  2. Awokado wydrąż i wrzuć do miseczki i rozgnieć widelcem lub zblenduj.
  3. Gdy jajko się ugotuje pokrój je na drobno i wrzuć do awokado.
  4. Całość dopraw do smaku i wymieszaj.
  5. Pastę posmaruj na waflach. Na wiech połóż plasterki rzodkiewki.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Pasta z awokado i jajkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu