Składniki

  • Brokuły

    30g


  • Jajko kurze

    112g


  • Papryka słodka czerwona

    20g


  • Płatki owsiane

    15g


  • Szczypiorek

    5g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    234


  • Węglowodany (g):

    13.58


  • Białko (g):

    17.06


  • Tłuszcz (g):

    11.94

Muffiny jajeczne z warzywami

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Warzywa drobno pokrój.
  2. Jajka roztrzep widelcem i połącz z pozostałymi składnikami.
  3. Masę przelej do foremek na babeczki i piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 25 minut.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Muffiny jajeczne z warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu