Składniki

  • Chleb żytni

    60g


  • Jajko kurze

    55g


  • Kefir 2%

    250g


  • Masło

    5g


  • Pomidor czerwony

    50g


  • Rzodkiewka

    20g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    410


  • Węglowodany (g):

    44.5


  • Białko (g):

    21.63


  • Tłuszcz (g):

    15.89

Kanapki z jajkiem, warzywami i kefirem

20 min

Sposób przygotowania:

  1. Pieczywo posmaruj masłem.

  2. Jajko ugotuj na twardo.

  3. Na kanapki połóż jajko i pozostałe składniki.

  4. Popij szklanką kefiru.

Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kanapki z jajkiem, warzywami i kefirem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu