Składniki

  • Cebula

    70g


  • Fasola konserwowa czerwona

    120g


  • Kasza gryczana prażona

    70g


  • Mleczko kokosowe 19% tłuszczu

    30g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pieczarki

    100g


  • Pomidory z puszki

    250g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    617


  • Węglowodany (g):

    97.76


  • Białko (g):

    22.82


  • Tłuszcz (g):

    19.48

Gryczotto z pieczarkami i czerwoną fasolą

45 min

Sposób przygotowania:

  1. Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. Pieczarki i cebulę podsmaż na oliwie.
  3. Następnie dodaj pomidory oraz fasolę. Dopraw solą, i pieprzem. Duś przez kilka minut.
  4. Na sam koniec dodaj mleczko kokosowe.
  5. Sos wymieszaj z kaszą.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Gryczotto z pieczarkami i czerwoną fasolą
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu