Składniki

  • Jajko kurze

    112g


  • Kukurydza konserwowa

    25g


  • Oliwa, olej z oliwek

    5g


  • Papryka słodka czerwona

    30g


  • Szczypiorek

    30g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    244


  • Węglowodany (g):

    8.17


  • Białko (g):

    15.87


  • Tłuszcz (g):

    16.21

Frittata z warzywami

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Jajka wbij do naczynia, roztrzep i przypraw wedle uznania.
  2. Paprykę pokrój w kostkę.
  3. Na patelnię wlej oliwę. Podsmaż na niej paprykę oraz kukurydzę.
  4. Następnie wlej roztrzepane jajka oraz posiekany szczypiorek.
  5. Całość smaż na bardzo małym ogniu, do momentu, aż jajka się zetną.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Frittata z warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu