Składniki

  • Czosnek

    1g


  • Fasola szparagowa żółta

    30g


  • Oliwa, olej z oliwek

    30g


  • Oregano suszone

    1g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Przecier pomidorowy

    30g


  • Pręga - goleń wołowa

    85g


  • Ser cheddar

    35g


  • Sól

    1g


  • Tymianek suszony

    1g

Wartości odżywcze

  • Energia (kcal):

    545


  • Węglowodany (g):

    8.32


  • Białko (g):

    27.75


  • Tłuszcz (g):

    45.18

Burger wołowy z serem i warzywami

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Mięso dopraw solą i pieprzem, dodaj połowę oliwy i zgrilluj na suchej patelni.
  2. Na gorącego burgera połóż plastry sera.
  3. Na oliwie podsmaż posiekany czosnek, dodaj fasolkę i po 3 minutach wlej przecier.
  4. Gotuj na małym ogniu, aż fasolka będzie miękka.
  5. Dopraw solą, pieprzem i oregano.
  6. Burgera podawaj polanego sosem warzywnym.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Burger wołowy z serem i warzywami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2024 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu